Tekstbaserte spill lever. Yay! Men det er ødelagt... :(

Indeks » Spill forum » Tekstbaserte spill lever. Yay! Men det er ødelagt... :(


# - 17.03.2020 19:18 - 4å 37d 12t 14m 51s
Bugz
Tidligere bruker

Hei,

Kjekt og se at tekstbaserte spill fortsatt lever, vist du ser vekk ifra Grepolis, Ikariam og slike, egentlig tekstbaserte spill men så grafiske at de egentlig er en egen sjanger, så er det ikke mange igjen.

Jeg var for 10 år siden veldig fan av NorwegianMafia, og når de la ned (LES: flyttet til facebook), ##########, som det dog virker som GambinoMafia er basert på (Samme script i bunn).

MEN; Det er ekstremt kjedelig og se hvor ødelagt spillet er, og da tenker jeg spesifikt på logikk og økonomi. Jeg har nå vært her i vell over en time, og det blir neppe noe mer spilling fra min side. Ikke fordi det er bugs eller ting man ikke forstår, men fordi spillet er så urealistisk økonimisk som det går og få det.

Nå vet ikke jeg hva som har gjort at tallene på GM er blitt så store, eller hvorfor dere (utviklere) har valgt og operere med slike tall dere gjør, det ødelegger ikke bare hele spillgleden, det ødelegger også realismen, 110%. Og ha slike store tall, som bare kan defineres som en ting, inflasjon, er 100% unødvendig og helt klart gjort uten mål og mening.

Når en bil selges for 1 milliard og oppover, eller du får 2 millioner i renter for de 6 millionene du har i banken, så er det noe alvorlig gale. Jeg er en simpel "burgler", men får en kausjon på 11 millioner når jeg kommer i fengsel?

Oppdrag, ta ett oppdrag som varer i 2.5 dager, få 7.5 milliarder og gå opp 5000% i rank? Altså, hallo. Renspikka tull og tøys.

Det er som sagt kjekt og se at slike spill lever enda, men når jeg har spilt en time og er på 24 plass, så sier det jo sitt om antall spillere, jeg poster denne tråden ene og alene for og fortelle dere at jeg joinet med intensjoner om litt nostalig fra ########## og NorwegianMafia tiden, men avslutter før jeg i det hele tatt har begynt, ene og alene grunnet tallene dere operer med. Null realisme ødelegger gleden med spillet fullstendig :(

Mvh,
# - 17.03.2020 21:29 - 4å 37d 10t 3m 27s
Reloaded
Tidligere bruker

Finnes over 2000 billionærer i verden, og sikkert 100 ganger mer millionærer.
Spill spillet mer enn 1 time før du skriver et innlegg som du har brukt like lang tid på
# - 18.03.2020 04:03 - 4å 37d 3t 29m 33s
Bugz
Tidligere bruker

Riktig, men det gir ikke mening at en bil kostere 7.5 milliarder fordi det finnes 2000 billionærer.

Skjønner at du er hårsår, og det er vell kanskje grunnet spillere med holdninger som deg som gjør at det er 20 stykk som spiller :/ Men som sant som sagt, hadde du lest innholdet, så hadde du skjønt at jeg har helt sikkert mer tid enn deg i disse mafia baserte spillene, så snakker ikke uten erfaring.

Men uansett, over and out, kos deg med de 19 andre.
# - 18.03.2020 17:37 - 4å 36d 13t 56m 3s
Reloaded
Tidligere bruker

Leste hele innlegge ditt 3 ganger. Og kom fram til at du bare snakker i vei om et spill du har aldri spillt

Hårsår ? Hahaha
Indeks » Spill forum » Tekstbaserte spill lever. Yay! Men det er ødelagt... :(


Tilbake

Logg inn / Registrer deg for å delta i forumet