GM Diskusjon

Indeks » Off Topic » GM Diskusjon


# - 16.05.2019 14:33 - 4å 348d 21t 26m 45s
System
Tidligere bruker

Hei!

Aktivitetsnivået på gambinomafia er ikke der noen vil ha det. Det er for spillere, og de som spiller er for lite aktive.

Hva kan gjøres av crewet for å øke aktivitetsnivået?

For å gi ett lite eksempel:
Jeg eier en familie, med nok medlemmer. Vi utfører aldri raid, rett og slett fordi vi ikke er aktive samtidig. Jeg logger nå på i ny og ne for å se om det har skjedd noe, men pr nå er det til og med flere dager siden det er skrevet i chatten, som en gang i tiden spammet ned spillet med notisikasjoner oppe i høyre hjørne på skjermen.

I tillegg har familien en privatklinikk i Las Vegas. Den har godt med invetar, men har aldri blitt brukt.

Jeg eier også en kulefabrikk i Las Vegas, som aldri har solgt en eneste kule.

I tillegg eier jeg kenoen i Las Vegas. Så lagt har jeg hatt inntekter på rundt 4 mill, og tapt kapital på omtrent det samme.

Jeg eier hele Las Vegas, men hvorfor? Hva er hensikten med at jeg eier alle disse tingene, jeg får jo ingenting igjen for det slik som aktiviteten er her i dag.

Så jeg spør dere, og forøvrig meg selv:

Hva kan crewet gjøre? Hvor burde crewet fokusere for å få nettopp deg til å spille mer aktivt? Hvordan kan crewet på en bedre måte oppfordre til rekruttering så vi kan få flere spillere med? Og sist men ikke minst! Hva kan du og jeg gjøre selv for at det skal bli bedre?

Personlig tror jeg ikke endring av eksisterende funksjoner eller nye funksjoner kommer til å endre mye i hvordan jeg spiller spillet. Jeg logger på innimellom og spiller litt for å sjekke om jeg lever, for å sjekke at alle eiendelene mine er i orden. Eventuelt om jeg må fylle på noe kapital på keno, kf eller privatklinikken, det er igrunn heller ikke nødvendig å sjekke lenger virker det som.

Selv hadde jeg faktisk glemt at keno var noe man kunne eie i det store og hele, før det plutselig slo meg da jeg misklikket og endte opp på keno siden.

Det jeg tror hadde fått meg til å spille mer aktivt hadde rett og slett vært ett florerende forum, en chat hvor jeg måtte bla og bla for å klare å catche opp med det som hadde vært skrever siden sist jeg var pålogget. Mange spillere og høyere konkurranse i spillet.

Men innimellom har jeg perioder hvor jeg er aktiv til tross for at det ikke er spillere her, rett og slett fordi jeg er litt sentimental av meg og savner "the good old days".

Jeg mener at fokus burde skiftes vekk fra funksjoner, gamle som nye. Spillet er igrunn bra som det er. Kanskje noen mindre justeringer her og der. Men bottom line er uansett at det er spillere som trengs for at det skal være morsomt å spille GM. Før i tiden hadde vi jevnlige verve konkurranser, men det ble mer eller mindre avviklet pågrunn av multi kontoer.

So what? Multikontoer kan oppdages og deaktiveres.
Vi trenger spillere!
# - 16.05.2019 18:26 - 4å 348d 17t 33m 17s
System
Tidligere bruker

Blir glissent når 4 av 13 er vanlige spillere og resten er botter. Det er ikke sånn det skal være. Jeg er en spiller som har spillt aktivt GM i flere år, men etter at visse folk får mer makt enn de fortjener, da snakker jeg seff om crewet, så er det ett tegn på at de har begynt å ha en litt "samma faen"-mentalitet.

Er kjempeglad i GM og det er et veldig bra konstruert spill med gode funksjoner, men når du merker at folk i crewet begynner å mislike deg fra tonen du får fra dem, så forsvinner lysten med en gang.

Det å eie kulefabrikker, keno'er osv er morro osv, men ikke når folk ikke spiller spillet. Eiendeler skal man sloss for å få tak i, ikke tilfeldigvis snuble over og kaste inn minstebud for så å få den fordi ingen andre byr.

Nå vet ikke jeg hva som skal til for å få opp aktivitetsnivået, men noe må gjøres, om det så er å kjøre RS, sende mail til alle gamle brukere, ha gjevne konkurranser, pushe mer på facebook etc.
# - 16.05.2019 20:33 - 4å 348d 15t 26m 13s
System
Tidligere bruker

+1 til dere. Fullstendig enig!
Se foreksempel NM, hvor lite endret er ikke det på vel 10år? Og fremdeles florerer det med spillere. Hva gjør at gm ikke klarer holde spillerbasen sin mens andre spill klarer det fint?
- Der er nok funksjoner for rank, gambling og alt annet.

- Savnet tiden da CiviC, Rand0miZer, Drops, Robert og Netflix med «eliten» enda var aktiv! Husker enda man joinet skype samtale og der var 20+ gm spillere som snakket ilag!
# - 16.05.2019 22:53 - 4å 348d 13t 6m 40s
System
Tidligere bruker

Drops er vel strengt talt fremdeles noe aktiv da, kanskje bare under navnet Dreamnation (aa)
# - 16.05.2019 23:11 - 4å 348d 12t 48m 6s
System
Tidligere bruker

Skrevet av: dreamnation16.05.2019 22:53 - 4å 348d 13t 6m 40s
Drops er vel strengt talt fremdeles noe aktiv da, kanskje bare under navnet Dreamnation (aa)


Mener å huske jeg så Netflix også her for ikke så lenge siden?
# - 17.05.2019 06:31 - 4å 348d 5t 28m 18s
System
Tidligere bruker

Dere skjønner hva jeg mener daa, haha (doh)
# - 19.05.2019 04:41 - 4å 346d 7t 18m 21s
System
Tidligere bruker

Angående chatten så har det vært en bug i den som gjort at det ikke har vært mulig å skrive i den i 6 dager.
Det ble dessverre oppdaget alt for seint, men er fikset nå.

Vi har gjort flere endringer den siste tiden vi tror skal være til hjelp for spes nybegynnere.
Og det skjer utvikling stadig.

Føler vi sitter litt i bottom hole, for øyeblikket, folk vil ikke spille GM pga at vi har få spillere og som i seg selv er ødeleggende. Mye av funksjonalitet er jo bygget opp rundt aktivitet, sånn som raid, kulefabrikk.

Vi trenger kreativere ideer. Litt derfor vi også har søkt etter nytt crewmedlem for å kunne bidra med nye øyne.

Ang markedsføring så har jeg prøvd Facebook ved flere anledninger, sikkert brukt nærmere 10k (over tid), hvor jeg ser nytteffekten som null eller minimal. Velger f.eks kun brukere fra Norge men ender opp med 90 prosent likes fra Asia eller Østen som åpenbart falske Facebook kontoer.

Vi har gjort en del tiltak på SEO slik at GM er lettere å finne på Google søk, samt at vi har Twitter, og Instagram, og Snapchat. Vi kunne nok ha vært bedre på sosiale medier i hovedsak Twitter, og Instagram, og Snapchat.

Man må glemme litt fortid og fokusere på nåtid.

Funksjonsmessig er det noe som irriterer deg per idag (se vekk ifra spillermangel)?
# - 19.05.2019 11:51 - 4å 346d 8m 56s
System
Tidligere bruker

Nei som sagt, funksjonsmessig er GM fantastisk!
Det er spillerbasen som er det store problemet.

Da må man heller se på nye måter å innhente spillere.
Start vervekonkurranser, få folk til å spamme på andre spill.
Lag en forhåndslaget "plakat" i A4 format spillere kan skrive ut med sin vervekode på, og henge opp i byene sine.

Det er utallige måter å hente inn spillere på. Og når man har funnet ut at noe ikke fungerer, så må man tenke nytt! :)

Personlig tror jeg du hadde hatt mer effekt av å legge de pengene inn i en god premie under er lengre vervekonkurranse. Om så bare en gaming mus til 5-600 kroner hadde iallefall vært motivasjon for min del til å dra inn spillere over alt hvor jeg hadde hatt muligheten. (Det er forøvrig også noe man da kunne skrevet når man verver folk, som motivasjon for dem å registrere seg, og eventuelt verve sine venner.)

Om jeg ikke husker feil, så er vel vervefunksjonen også satt opp slik at det skal være vanskelig å kunne verve multier nå også? (Ett annet alternativ for å kunne sikre dette enda bedre, er å la spillere få spille med en gang, før verifiseringslinken kommer, og heller la verifiseringslinken spille en større rolle på vervingen slik at vervingen ikke er fullført før verifisering av mail er gjennomført. Og så la oss si sette ett delay på verifiseringslinken på 30 minutter, for å unngå at folk registrerer seg med f.eks. 10 minute mail.)

Så alt i alt, så er GM ett fantastisk bra spill. Rett og slett ett spill som utkonkurrerer alle andre spill jeg vet om, som i bunn og grunn er en stor del av grunnen til at jeg fremdeles er her. Men jeg tror fokuset på nye funksjoner og oppdatering av funksjoner burde legges litt på is, frem til man finner en god måte å øke spillerbasen på.

Jeg nevner det en gang til for syns skyld, det hadde vært mye enklere å hente nye spillere dersom gambinomafia ble oversatt til engelsk, og gjort til et internasjonalt spill.
# - 03.06.2019 18:38 - 4å 330d 17t 21m 46s
System
Tidligere bruker

Skrevet av: [userID]1337[/userID]16.05.2019 20:33 - 4å 348d 15t 26m 13s
+1 til dere. Fullstendig enig!
Se foreksempel NM, hvor lite endret er ikke det på vel 10år? Og fremdeles florerer det med spillere. Hva gjør at gm ikke klarer holde spillerbasen sin mens andre spill klarer det fint?
- Der er nok funksjoner for rank, gambling og alt annet.

- Savnet tiden da CiviC, Rand0miZer, Drops, Robert og Netflix med «eliten» enda var aktiv! Husker enda man joinet skype samtale og der var 20+ gm spillere som snakket ilag!


tnåå
Indeks » Off Topic » GM Diskusjon


Tilbake

Logg inn / Registrer deg for å delta i forumet