Nyheter


Velkommen til ny runde

Velkommen til ny runde

Velkommen til ny runde på Gambino Mafia!

Runden er satt til å vare på ubestemt tid.

Under nedetiden før denne runden har vi endret litt på rankstigen og introdusert 2 nye ranker, Høy Don og Øverste Don! Vi har også justert noe på exp krav for rankene som vil gjøre det litt mer utfordrene å nå toppen. Vi anbefaler alltid at dere går igjennom utvikling for å se hva som er endret.

Drapsfunksjonen vil være åpen fra start slik at spillere kan delta I KTB (kill the bot) og drap om ønsket.Vinner av Kampen om Loanshark: thebest

Vi i GM er opptatt av at vi får flere spillere i spillet og vil gjerne at du hjelper til med å verve spillere. Vi er også interessert i at spillere ikke bare registrerer seg, men at dem fortsetter å spille. Med det så har vi opprettet et system som skal belønne spillere som klarer og fullt verve spillere. Dersom du klarer å verve spillere og som klarer å nå ranken Kriminell vil spilleren regnes som fullt vervede.

Premier for fullt vervede spillere:
1-2 spillere på en dag - 150 000 000 kr pr stk

NB! Multibrukere slås hardt ned på.

Til slutt ønsker vi alle sammen masse lykke til med runden og husk at vi alltid er klare for å svare på alle spørsmål du måtte ha via support funksjonen :)


Hilse oss i ledelsen
GambinoMafia.no

Av: Toro01.04.2023 00:24


Tilbake