Nyheter


Fantastiske premier for å verve nye spillere til GM

Fantastiske premier for å verve nye spillere til GM

Kjære Gambinomafia-spillere,

Vi er glade for å introdusere en spennende oppdatering i vårt "Verv en venn"-program! Fra nå av vil både du og den vervete motta enda større belønninger når du verver nye spillere til Gambinomafia.

For å gjøre spillopplevelsen enda bedre, har vi økt pengepremiene og lagt til poeng som kan brukes på ulike fordeler i spillet. Når den vervete har nådd ranken Kriminell, vil både du og den vervete motta følgende belønninger:

- Den som verver får 500 000 000 kr og 300 poeng
- Den vervete får 100 000 000 kr og 100 poeng

Husk at vi ønsker å se spillere som ikke bare registrerer seg, men også fortsetter å spille. Så spre ordet om Gambinomafia til dine venner, bekjente og fiender, og la oss sammen bygge et enda større og bedre mafiamiljø!

Vi minner om at ledelsen har et overvåkningssystem som slår hardt ned på forsøk på juks. Brudd på retningslinjene for verv i henhold til §5 - registrering kan føre til at tiltjente midler/fordeler fjernes fra din brukerkonto, og i alvorlige tilfeller utestengelse fra våre nettsider.

Dette er en gylden mulighet for å vokse sammen som en mafiagruppe og nyte fordelene av å være en del av Gambinomafia-familien. Så hva venter du på? Start vervingen i dag og bli belønnet for din innsats!

Med vennlig hilsen,
Gambinomafia-ledelsen

Av: 3kbest14.05.2023 02:38
- Sist redigert av 3kbest 14.05.2023 02:56


Tilbake