Nyheter


Offentlig testing av mobil design!

Offentlig testing av mobil design!

Vi åpner opp vårt nye mobildesign for offentlig testing. Dette betyr at spillere nå har muligheten til å velge å bruke det nye mobildesignet mens vi holder på.

Det nye designet vil være tilgjengelig som et alternativ i innstillinger. I fremtiden vil vi at brukere kan enkelt velge mellom ulike temaer.

Vi i ledelsen er takknemlig for spillernes tålmodighet under utviklingen av det nye designet. Vi erkjenner at testingen kan avdekke noen feil eller bugs som kan påvirke brukeropplevelsen. Derfor oppfordrer de alle spillere til å være aktive deltakere i testfasen og rapportere eventuelle problemer de finner.

Det er viktig for oss å høre tilbakemeldinger fra samfunnet vårt, og vi setter stor pris på rapportering av eventuelle feil eller problemer dere oppdager. Ved å rapportere disse problemene vil spillerne bidra til å gjøre Gambinomafia til en enda bedre opplevelse for alle brukere. Vi vil også presisere at man får belønning for å rapportere feil via support funksjonen.

Vi ser frem til å motta verdifulle tilbakemeldinger fra spillere og er spent på å fullføre det nye mobil designet. Med deres engasjement og hjelp vil Gambino Mafia fortsette å utvikle seg.

Designet kan velges i innstillinger med navnet "Mobile Zero (beta)".

Hilsen oss i ledelsen
GambinoMafia.no

Av: Toro08.07.2023 02:43
- Sist redigert av Toro 08.07.2023 20:00


Tilbake